Delni paketDelna
organizacija

Delna organizacija je namenjena parom, ki so začeli z organizacijo poroke, pa so ugotovili, da imajo ali premalo časa, idej ali pač preprosto ne gre.Ta storitev vključuje organizacijo poroke od tiste točke dalje.

Skupaj pregledamo kaj ste si organizirali do sedaj ter vas opozorili na kaj vse morate biti pozorni. Skupaj bomo sestavili tudi poročni plan in vam s tem zagotovili, da bo vse potekalo gladko. Za vaš poročni dan je pomembno, da se za tako poseben dan sestanemo in spoznamo z vsemi udeleženimi že prej.

Zavedamo se, da je vsaka poroka edinstvena in tudi par je unikaten zato se popolnoma prilagajamo vama. Prav tako poskrbimo za moderno in stilsko urejenost poroke, ki sledi smernicam vaše rdeče niti. Četudi sta vse postorila z vašega poročnega seznama, je poročni koordinator nujen. Saj se tako lahko vsak, še posebno pa nevesta, sprosti in uživa v teh dragocenih trenutkih. Vaši prijatelji in starši so na poroki zato, da so ob vas in z vami slavijo vajino novo zavezo.

Prav tako bomo pregledali pogodbe s poročnimi ponudniki in se skupaj z vami sestali z njimi ter se v vašem imenu potegovali za boljše cene in ugodnejše pogoje. Z vami bomo od začetka, do razreza torte in zahval. Naša ekipa je izjemno motivirana in zavezana k temu, da vsak dogodek spremeni v osebno in prijetno doživetje, ki ostane za vse življenje.

V popolnem paketu vama nudim

  • 24/7 email podpore
  • Do 30 ur svetovanja
  • 3 x sestanek
  • Do 10 ur prisotnosti na dan poroke
  • 10% popusta na najem opreme iz našega skladišča
  • 10% popusta na najem ali nakup poročne obleke v Memento poročna galerija

Cena
od 1550€


Me vzameta za svojo zaupanja vredno
načrtovalko poroke?

Izdračun poroke

StoritvePoročni
paketi

poroka nevesta ženin šopek

Poroka na ključ

Poroka brez skrbi.

View more
Poroka v hribih

Delni paket

Delna organizacija poroke!

View more
Okrasitev poroke

Osnovni paket

Kordinacija poroke!

View more