USB Event Planning
Kdosno?

Smo full-service podjetje za načrtovanje dogodkov, z delovnim časom 24/7.

USB event plannig smo full-service podjetje za načrtovanje dogodkov, z delovnim časom 24/7. Ponujamo produkcijske in posebne prireditve ter maturantske plese, poroke, poslovna srečanja in nikakor se naša domišljija tukaj ne konča. Smo specialisti za oblikovanje in usklajevanje vrhunskih destinacij, luksuznih porok ter posebnih dogodkov v Sloveniji in tujini.

Prepoznani smo kot uspešni, zanesljivi, znamo prisluhniti in se vedno potrudimo, da je vaš dogodek takšen, kot ste si ga zamislili – nepozaben.

Že skoraj 10 let, z mojo ekipo strokovnih poročnih načrtovalcev in oblikovalcev, ustvarjamo izredne dogodke po vsej Slovenij, in tudi drugje, odkrivamo spektakularne lokacije edinstvenega čara in lepote.

Ne glede na to, kakšen dogodek načrtujemo, bomo poskusili preseči pričakovanja, da bo vaš dogodek edinstven.

Naš glavni cilj je ponuditi resnično edinstven dogodek, popolnoma prilagojen vaši osebnosti, okusu in slogu.

Vaše sanje bomo spremenili v resničnost, delali kot vaši osebni svetovalci, skrbeli za vsako podrobnost in sodelovali z vami vsak korak na poti.

Naša ekipa je izjemno motivirana in zavezana k temu, da vsak dogodek spremeni v osebno in prijetno doživetje, ki ostane za vse življenje.

Ustanoviteljica in kreativna direktorica USB Event planninga. Moji začetki načrtovanj segajo že v osnovnošolske klopi, ko sem organizirala kakšno šolsko prireditev, predstavo ali nek drug zabavni dogodek. Nikoli pa si nisem mislila, da bo to postal moj poklic. Že od četrtega razreda sem namreč vedela, da si želim postati turistični delavec. Zato sem študirala turizem, saj so me zgodbe iz krajev na koncu sveta vedno začarale.

Pa se je zgodilo, da sem začela čarobne zgodbice ustvarjati sama. V kraju, kamor sem se primožila, sem želela narediti nekaj drugačnega, nekaj za otroke in pregnati dolgočasne zimske dni. Iz majhnega načrta za mali dogodek, se je spremenilo v visoko potezno organizacijo 3 dnevnega dobrodelnega festivala »Festivala odprtih src«, katerega se je udeležilo več kot 1000 ljudi. Seveda brez dobrih ljudi in prostovoljcev ne bi šlo. Ampak pravijo, da se pozitivni ljudje med seboj privlačimo. In ta pozitivna energija se je v tistem trenutku z vso silo vrnila v moje življenje. Z veseljem jo rada delim in razveseljujem druge.

Sem odvisnica od načrtovanja dogodkov. Brez tega ne bi imela dovolj energije, navdušenja in zadovoljstva, ki mi ga vsak dan daje ta poklic, in ne morem si predstavljati, da bi delala kaj drugega!

Sem anglistka in teologinja, s skoraj 10 letnimi izkušnjami v poročni zgodbi. Rada sem med ljudmi in v tem času sem z večino strankami razvila veliko trdnih odnosov in prijateljstev. Moje znanje tujih jezikov pripomore pri komunikaciji z ljudmi iz različnih koncev sveta, ki se želijo poročiti v Sloveniji ali obratno. Z veseljem tudi oblikujem vabila in sodelujem pri rdeči niti dogodka.

Tina Sodec

|

Koordinatorka in oblikovalka

Lepo je, ko tvoja življenska strast postane tvoj poklic. Hvaležna sem, da spadam v to majhno skupino ljudi, ki jih služba osrečuje in izpopolnjuje. Kljub temu, da letno odvodim več, kot 70 porok, marurantskih plesov in ostalih prireditev, vsako od njih jemljem zelo personalno in z veliko mero odgovornosti. Biti del vaših najlepših trenutkov je zame privilegij. Pravijo da ima vsak človek kakšno super moč, moja je zagotovo ta, da mi nikoli ne zmanjka besed, no ali pa v zelo redkih trenutkih. Če ne vrjamete, vabljeni, da mi kdaj prisluhnete na radiu Salomon, Veseljak ali Aktual, vsak delovnik pa sem z vami tudi na Planet TV, kjer se trudim, čim večkrat napovedati sonček;)

Ajda Mlakar

|

Koordinatorka in moderatorka

Študentka pedagoške fakultete, hmmm? Nima prav veliko skupnega z vizažiranjem, kajne? A sem mu predana z vsem srcem. Uživam, ko ličim in s tem lahko izpostavim tiste poteze obraza, ki so zanimive in lepe. Najlepše pri vsem pa je, ko vidiš izraz na obrazu stranke, ko se pogleda v ogledalo in se nikakor ne more naveličati tistega, kar vidi.

Tjaša Golob

|

Vizažistka

Glasba je v mojem življenju tisto kar me osrečuje in to energijo želim deliti naprej. Hitro ugotovim, kakšne so želje publike in jih nikakor ne pustim ravnodušne v ritmu moje glasbe. Ko so vse roke v zraku vem, da je to to.

Dj USB

|

DJ