fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Izlake 3, 1411 Izlake
+386 41 790 575sl
en

Skip to Content

Kontaktne informacije

Povejte nam več!

Naslov

Aksion, Urška Sodec Bedrač s.p.
Izlake 3, 1411 Izlake

Telefon

GSM: +386 41 790 575

E-Mail

Kontaktni obrazec

Radi bomo slišali od Vas! Pišite nam neposredno preko obrazca.

Izpolni vsa potrebna polja *

Pogosta vprašanja

Kdaj naj začnem načrtovati svojo poroko?

Da vse skupaj ne bo preveč stresno, predlagamo vsaj eno leto prej. Predvsem je to pomembno zaradi najema prostora, banda ipd. Ponudniki znajo biti precej zasedeni. V kolikor pa vaše želje niso preveč zahtevne, pa lahko načrtovanje skrajšate za nekaj mesecev.

Zakaj najeti organizatorja porok?

Čeprav ljudje pogosto zmotno mislijo, da je najem organizatorja porok prevelik ali odvečen strošek, se v večini primerov izkaže, da temu ni tako. Ne boste prihranili samo denarja, ampak tudi veliko časa, skrbi ter slabe volje. Vedno smo vam na razpolago, vedno dobre volje, vedno polni optimizma in zanesljiv partner. Nismo samo organizatorji, temveč tudi vaši svetovalci, zaupniki in prijatelji.

Zakaj za organizacijo poroke/dogodka najeti USB Event planning?

Že skoraj 10 let, z mojo ekipo strokovnih poročnih načrtovalcev in oblikovalcev, ustvarjamo izredne dogodke po vsej Slovenij, in tudi drugje, odkrivamo spektakularne lokacije edinstvenega čara in lepote. Ne glede na to, kakšen dogodek načrtujemo, bomo poskusili preseči pričakovanja, da bo vaš dogodek edinstven. Naš glavni cilj je ponuditi resnično edinstven dogodek, popolnoma prilagojen vaši osebnosti, okusu in slogu. Vaše sanje bomo spremenili v resničnost, delali kot vaši osebni svetovalci, skrbeli za vsako podrobnost in sodelovali z vami vsak korak na poti. Naša ekipa je izjemno motivirana in zavezana k temu, da vsak dogodek spremeni v osebno in prijetno doživetje, ki ostane za vse življenje.

Koliko časa pred dogodkom vas motamo kontaktirati? Poročila bi se naslednji teden. Kaj lahko storite?

Smo podjetje z neomejenim delovnim časom. Zato ste vedno dobrodošli, da nas kontaktirate. Če bi se želeli poročiti res v zelo kratkem času, se bomo maksimalno potrudili, da bo vaš dan vseeno popoln. Seveda bo potreben kakšen kompromis, a naj bo prijeten in ne obremenjujoč.

Ali nam lahko organizirate tudi nekaj, česar nimate v redni ponudbi?

Kjer je volja, tam je pot 😀

Poroka je pred vrati, a midva sploh ne veva kako naj bi poroka izgledala…

Verjemite, nam domišljije in izkušenj ne primanjkuje.

Kakšne pakete nam nudite?

Najamete nas lahko na štiri načine. Za koordiniranje poroke, delno organizacijo poroke, polno organizacijo poroke ali samo za svetovanje. Katera izmed naštetih storitev vam najbolj ustreza, bo jasno na uvodnem sestanku.

Ali organizirate poroko tudi za istospolne pare?

Seveda, pri nas je vedno »Love is in the air«.