Če mislite, da ni lepšega in bolj romantičnega od snežne odeje, potem razmislite o načrtovanju zimske poroke! Oglejte si zimske poročne barve, obleke, rože in več zimskih poročnih idej.

Bogate barve pozimi naredijo poroke perfektne. Ampak, kot pri vsakem letnem času, morate upoštevati prednosti in slabosti. Zimska poroka je, v večini delov države, lahko zelooo hladna.

Torej, izbrati je potrebno obleko, primerno vremenskim razmeram. Tukaj si lahko privoščimo pelc (seveda umeten, ker smo prijatelji živali) in uživamo v kraljevem razkošju. Še vedno lahko izbirate obleke brez rokavov, globok dekolte ali odprt hrbet, saj bo pelc poskrbel, da vas ne bo zeblo. Verjetno ne boste preživeli veliko časa na prostem. Če pa že načrtujete zimsko poroko na prostem, pa vedite, da obstaja več načinov kako občudovati lepoto sezone v zaprtih prostorih. Kot dekoracija vam lahko služijo zeleni venčki ali kristali, podobni ledenim svečam. Plesišče in mize, kjer je razporejena hrana (buffet), okrasite z umetnim snegom. V svoje središče vključite veliko sveč ter pikčastih in bleščečih drobnjarij. Način za ustvarjanje prijetnega vzdušja je tudi uporaba mehkih tekstur, kot so žamet ali tvid. Za »zimsko« tortico pa je domišljija neomejena…Da o šopku in cvetličnih aranžmajih sploh ne govorimo… Fotografije bodo fenomenalne…

Le svate poučite prej o vajinih namenih in priskrbite dodatne odeje za čas, ko boste »stali zunaj«.

Potem pa le hitro na toplo, kjer se lahko pogrejete s kuhanim vinom vročo čokolado s cimetom ali grogom. Lička bodo rdeča, vzdušje domače in prijetno, to bo vajin perfect day!

Do naslednjič, ekipa USB 🙂

slike vir: Internet